سفر احمدی نژاد به آمل و زنجان استقبال بسیار چشمگیر مردم این شهرستان از رئیس جمهور سابق را باید برگ جدیدی در رقابت های سیاسی داخل کشور به شمار آورد. این استقبال برای اصلاح طلبان به همان اندازه غیر منتظره بود که برای اصولگرایان، با این تفاوت که هجوم دوستداران احمدی نژاد به سمت رئیس جمهور سابق اصلاح طلبان را به وحشت انداخت اما در اردوگاه اصولگرایان تردیدهای جدی را رقم زد.
چنانکه به نظر می رسد عزم احمدی نژاد برای حضور در رقابت های ریاست جمهوری سال 96 جزم شده. او از همین حالا فهرست کاملی از شهرهایی پیش رو دارد که باید در آن ها سخنرانی کند و هوادارانش را به میدان بیاورد. پیش از این صادق زیبا کلام استاد دانشگاه نزدیک به دولت روحانی گفته بود عملکرد اقتصادی روحانی می تواند برگ برنده رقیب باشد. حالا او در پاسخ به یکی از افرادی که در آمل از وی پرسیده بود نظرتان راجع به برجام چیست گفته است مردم در اینباره باید نظر بدهند. در سخنرانی احمدی نژاد هیچ اشاره مستقیمی به چشم نمی خورد. او نه از روحانی اسم می آورد و نه خط اصولگرایان در انتقاد از فضای پسابرجام را پی می گیرد.
تقریبا سراسر سخنرانی احمدی نژاد به تبیین همان پروژه انسان کامل معطوف شده. همان موضوعی که اعتراضاتی را در حوزه های علمیه برانگیخت و بسیاری معتقد بودند طرح این مسائل از سوی رئیس جمهور سابق نشات گرفته از نفوذ اسفندیار رحیم مشایی بر وی بوده است.
اظهارات کلی و مبهم احمدی نژاد درباره وضعیت اقتصادی و اجتماعی کشور علیرغم انکه تحلیلگران سیاسی را درباره موضع گیری های او گیج می کند ظاهراً برای مجتمعان در مراسم سخنرانی اش جذاب بوده است. آنان یکسره رئیس جمهور سابق را تشویق می کنند و از او می خواهند به عرصه رقابت های سیاسی بازگردد.
در دو سال گذشته محمود احمدی نژاد کمتر در انظار عمومی حاضر شده، به مراسم رسمی جز ایام عزاداری در بیت رهبری نرفته و جز در مراسم ترحیم اقوام مسئولان نظام هم با سیاستمداران دیدار نکرده است. اتخاذ چنین سیاستی می تواند در انتخابات پیش رو به سود وی عمل کند و این پیام را به بدنه جامعه ایرانی بدهد که احمدی نژاد ارتباطش را با محافل قدرت قطع کرده.
احمدی نژاد چهارشنبه در دیدار خود با اهالی رسانه گفته است: "عده ای باورشان شده است که انقلاب ملک آنهاست و آنها و دارودسته و فامیلشان، مالکان انقلاب هستند و دیگران را حتی اگر ۳۰۰ هزار شهید هم داده باشند و با اینها نباشند، به ضد انقلاب بودن و منحرف بودن و … متهم می کنند."
ریاست جمهوری مجدد احمدی نژاد را اگر اصولگرایان با تردید بپذیرند اصلاح طلبان با وحشت بسیار از آن می گریزند. آنان نمی خواهند زیر آوار چنین زلزله ای بمانند زلزله ای که تمامی دستاوردهای دو سال اخیر آنان را بر باد می دهد و مجدداً آنان را مقابل فردی قرار می دهد که تنها می توانند به امید رد صلاحیت از سوی شورای نگهبان از شرش خلاص شوند.
نظرات شما عزیزان: